Vakmanschap in ruwbouwprojecten van A tot Z


Als aannemer gespecialiseerd in ruwbouw levert het Limburgse Bouwwerken GSD (Neeroeteren, Maaseik) u een perfecte dienstverlening.

We voeren de volledige betonwerken uit, van de bekisting en plaatsing van wapeningsnetten tot het storten van de vloerplaat en betonbalken met een betonpomp.

Bouwwerken GSD staat bekend om de ambachtelijke metselwerken die we leveren. Bij ons kunt u nog terecht voor verschillende traditionele metselverbanden of -patronen waarin we de stenen metselen. Zo bieden wij u het sterke halfsteensverband, waarin elke laag een halve steen verspringt. 


Bij metselen in kruisverband wisselen lagen met strekken en koppen elkaar af, waardoor een diagonale aaneensluiting van kruisvormen ontstaat. Dan is er nog het wildverband waar een willekeurige volgorde in het metselwerk gebruikt wordt. 


Als u voor grillige steenformaten kiest, kunnen we die gevelstenen verlijmen of dunmetselen met een dunnere voeg als resultaat. Verder plaatsen we dorpels en lateien uit arduin om het siermetselwerk af te werken.

Neem contact op met Bouwwerken GSD voor een vrijblijvend gesprek of een gratis offerte!